Startsida
Aktiviteter
Personal
Kontakt
Galleri
Hitta till oss
SamarbetspartnerLeenden - Skratt - Naturupplevelser

Västerdala Fors & Äventyr är ett äventyrsföretag som erbjuder aktiviteter för såväl privatpersoner som stora och små företag.
Västerdala Fors & Äventyr har hållit på med sin nuvarande verksamhet sedan 1997. Företagets grund är våra professionella guider som alla har mångårig erfarenhet av aktivitetsturism och framförallt forsränning.
Västerdala Fors & Äventyr's
huvudverksamhet är forsränning, men vi kan tillsammans med våra samarbetspartner erbjuda både boende, konferens och andra äventyr.

 

Väljer ni att låta oss på Västerdala Fors & Äventyr ta hand om er så kan vi lova er att vi kommer att göra vårt yttersta för att ni skall komma hem så glada och blöta att ni önskar ni vore här igen.

Västerdala Fors & Äventyr med samarbetspartners fixar Er weekend eller semestervecka efter Era önskemål. Familjesemester i lugn takt med många upplevelser eller den häftiga träffen med gänget fylld av adrenalinkickar och tävlingar. Besök våra samarbetspartners för mer information och inspiration.

Västerdala Fors & Äventyr
's forsränningssäsong sträcker sig från slutet av april - september/oktober. Lite varierande beroende på islossningen och hösten obarmhärtiga kyla. Naturligtvis är vi certifierade av sjöfartsverkat att bedriva forsränning.

Gå nu vidare och utforska vad Västerdala Fors & Äventyr kan erbjuda er och tveka inte att ta kontakt med oss om ni har några frågor. Länkar till alla sidorna finns längst till vänster på varje sida.


© Västerdala Fors & Äventyr