Västerdala Fors & Äventyr

 
 

Kontakta oss

För att komma i kontakt med oss angående er bokning eller bara för att ställa några frågor kan ni prova att ringa nr 070-687 04 96 eller 070-632 78 94, skicka e-post på bokning(a)forsaventyr.se eller fylla i era uppgifter i formuläret som ni hittar längre ner på sidan. 

Då vi har problem med att våra svar på era meddelanden hamnar i skräpkorgen ber vi er att kika i er skräpkorg om ni inte fått svar inom ett par dagar.

Bokningar

Våra forsränningsturer sker i huvudsak på helgerna med start kl 10.00 men kontakta bokningen om ni önskar forsränna en vardag eller på andra tider. Vid färre personer än 8 försöker vi att pussla ihop lämpliga grupper varför Era önskemål om att forsränna någon speciell tid inte alltid kan tillgodoses. Vi hoppas att ni har förståelse för detta. Vår strävan är dock att så långt som möjligt tillgodose Era önskemål.

Om ni bokar hela sällskap om 8 eller 16 personer försöker vi anpassa tiden efter era önskemål.

Boka nu


Händelser utom vår kontroll
Vi reserverar oss för händelser utanför vår kontroll, t.ex. låg vattenföring. Förutsättningarna för forsränning i Västerdalälven påverkas mycket av mängden nederbörd uppströms forsarna. Vårflod med extrema vattenföringar eller torra somrar med lite nederbörd kan göra forsarna ofarbara. Om vi anser att forsarna är ofarbara kontaktar vi er ca en vecka före ert bokade datum och ni får då möjlighet att boka annat datum om ni så önskar.